Shop hulp bij solliciteren

Heb jij hulp nodig bij solliciteren? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen! Ik ben Yorien en met mijn schrijftalent maak ik solliciteren makkelijker voor werknemers en werkgevers. Deze shop is speciaal voor werknemers, werkzoekenden en werklozen die hulp willen bij solliciteren en het vinden van een nieuwe baan.

Lees meer over mij

Shop hier jouw hulp bij solliciteren

1. Een succesvolle sollicitatiebrief schrijven (99 euro)

Ooit weleens iemand ontmoet die het ontzettend leuk vindt om sollicitatiebrieven te schrijven? Maar weinig sollicitanten zullen zich daarin herkennen. Een motivatiebrief schrijven is een flinke klus. Je bent namelijk uren bezig met het vertalen van de vacature, een originele openingszin bedenken, je ervaring omschrijven, belangrijke keywords benadrukken en een overtuigende afsluiting van het internet vissen…

Een sollicitatiebrief schrijven kost dus veel energie en tijd. Helemaal als je geen (goed) gevoel voor taal hebt of weet wat er écht in een sollicitatiebrief moet staan.

Hoe fijn is het dus als iemand anders dat voor jou doet? Bij mij ben je daarvoor aan het goede adres.

Dit krijg jij allemaal van mij, als ik een succesvolle sollicitatiebrief voor jou mag maken:

 • we beginnen met een telefonisch interview. Hierin vertel je voor welke baan of branche je wilt solliciteren en wat je ervaring is.
 • ook bekijken we samen de vacature. Welke keywords springen er uit Past deze vacature wel goed bij jouw droomleven? Aan welke eisen voldoe jij? En wat voor extra’s neem jij mee naar de baan?
 • ten slotte bespreken we jouw stijl. Past een formele schrijfstijl bij jou of kies je voor vrolijk en luchtig?
 • daarna ga ik aan de slag voor jou. Binnen een week ontvang je al de eerste versie van je sollicitatiebrief!
 • dan volgt er een tweede telefoongesprek. Wat vind jij er van? Klopt de brief met wat jij graag zou willen vertellen? Durf je hiermee het gesprek aan? Of wil je nog graag iets meer vertellen over je leidinggevende kwaliteiten bijvoorbeeld?
 • als laatste zet ik de puntjes op de i van je succesvolle sollicitatiebrief. Dan stuur ik de finale versie naar je op. Nu kun je vol zelfvertrouwen solliciteren op je droombaan!

Waarom zou je mij een brief voor jou laten maken?

 • je kunt deze brief keer op keer inzetten voor vergelijkbare banen
 • je leert heel veel over hoe je een vacature moet lezen en welke banen goed passen bij jouw droomleven
 • vanaf nu weet je hoe je een succesvolle sollicitatiebrief schrijft

Een mini-investering met groots effect: eindelijk die baan vinden die echt bij jou past.

2. Een onweerstaanbare cv maken (99 euro)

Wist je dat je curriculum vitae (cv) minstens zo belangrijk is als je motivatiebrief? Je cv is je beste kans om je te bewijzen als de ideale kandidaat. Mits je het goed doet, natuurlijk. Want met spelfouten, onvolledige of irrelevante informatie, een informele foto of een saaie opmaak kom je er niet. Best lastig dus, om het echt goed te doen. Bovendien kijken recruiters amper 7 seconden naar je cv. Ze lezen het meestal niet eens!

Mag ik jou daarbij helpen?

Dit krijg je allemaal van mij, als ik een onweerstaanbare cv voor jou mag maken:

 • we beginnen met een telefonisch interview. Hierin vertel je voor welke baan of branche je wilt solliciteren en wat je ervaring is.
 • ook kijken we samen naar de vacature. Welke keywords springen er uit? Past deze vacature goed bij jouw droomleven? Aan welke eisen voldoe jij? En wat voor extra’s neem jij mee naar de baan?
 • ten slotte bespreken we jouw stijl. Hou je van een strak cv? Of past juist een kleurrijk document beter bij jou en de vacature?
 • binnen een week kun je al rekenen op de eerste versie van je cv!
 • dan volgt er een tweede telefoongesprek. Wat vind jij er van? Komt het cv overeen met wie jij bent? Zijn dit de sterke eigenschappen die je wilt benadrukken of kun je nog meer vertellen over je verantwoordelijkheden bij je laatste functie?
 • als laatste zet ik de puntjes op de i van je succesvolle sollicitatiebrief. Dan stuur ik de finale versie naar je op. Nu kun je vol zelfvertrouwen solliciteren op je droombaan!

Daarnaast bied ik jou de volgende diensten gratis aan:

 • gratis LinkedIn check, zodat jouw cv overeenkomt met je LinkedIn profiel
 • geoptimaliseerd voor recruiter software (Applicant Tracking System)

Een mini-investering met groots effect: eindelijk die baan vinden die echt bij jou past.

3. Een onweerstaanbare online cv maken (vanaf 99 euro)

Met een persoonlijke online pagina val je écht op! Richt een vergrootglas op jouw kwaliteiten en persoonlijkheid. Voeg gemakkelijk een videosollicitatie, portfolio of jouw levensmantra toe. Word vandaag nog zichtbaar voor werkgevers en vind snel jouw droombaan!

Stap uit het donker en richt eens een spotlight op jezelf. Jij hebt zoveel te bieden. Het is tijd dat werkgevers en recruiters dat ook zien. Met een uniek online cv maak je jezelf goed zichtbaar en verdubbel je jouw kans op een echt leuke baan! Wie jij bent, kun je niet samenvatten op één wit A4.Een dergelijk cv biedt niet genoeg ruimte voor al jouw kwaliteiten, je interesses, wat je inspireert en waar je van droomt. Op een online cv heb je alle ruimte om te laten zien wie je bent en wat je wilt!

Op Jouwonlinecv.nl ontwerpen wij persoonlijke en unieke online cv’s, zodat jij jezelf kunt laten zien. Zo trek jij moeiteloos de baan aan die echt bij jou past.

Is een online cv iets voor jou?

 • Je wilt op een originele en creatieve manier solliciteren, zodat jij écht opvalt. Maar je wilt er niet te te lang mee bezig zijn.
 • Je wilt efficiënt solliciteren, alleen voor banen die écht bij jou passen. Een leuke baan, zo snel mogelijk!
 • Je wilt een cv dat precies laat zien wie jij bent. Passend bij elke functie en sollicitatie. Dat scheelt tijd!
 • Het lijkt je geweldig om video’s, afbeeldingen of een audio-opname op je cv te hebben.
 • Je wilt controle hebben over jouw online presence en wilt weten wie er googlet op jouw naam.
4. E-book: leer succesvol solliciteren

Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? En hoe maak je een onweerstaanbare cv? Ik leer je al mijn sollicitatiegeheimen in mijn e-book Succesvol solliciteren!

Herken jij jezelf hierin?
 1. Je bent het zat om afwijzing na afwijzing te krijgen.
 2. Je zwerft van baan naar baan. Steeds als je denkt dat je je droombaan hebt gevonden, dat voelt het toch weer niet goed. Teleurstellend!
 3. Je bent behoorlijk klaar met solliciteren. Waarom duurt het allemaal zo lang?!
 4. Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief of een onweerstaanbare cv schrijft, want elke sollicitatie die je doet eindigt in een afwijzing.
 5. Je voelt je inmiddels behoorlijk hopeloos. Ga ik ooit nog een leuke baan vinden?
 6. Leuke vacatures? Die verstoppen zich voor jou. Je vindt nooit waar je nou echt naar zoekt.

Dan is mijn handleiding Succesvol Solliciteren perfect voor jou!

In dit e-book ga ik je overladen met praktische tips om slim en succesvol te solliciteren. Hierin bespreken we hoe je een vacature kunt vertalen, een fantastisch cv maakt en wat een goede opbouw voor een sollicitatiebrief is. Dat zijn kwaliteiten die je altijd goed kunt gebruiken, je hele leven lang. Ook als je na het lezen van mijn sollicitatiegeheimen besluit om een eigen bedrijf te beginnen of om met je bus door de mooiste bossen te cruisen. Kortom, met welke conclusie jij dit boek ook dichtklapt, ik kan je verder helpen om je droomleven te leiden. Niet over tien jaar, maar nu.

5. E-book: Nooit meer werken

Ben jij dit?

 • Het lukt je maar niet om een baan te vinden die écht bij je past
 • Je hebt teveel nare werkervaringen gehad, om nog vertrouwen te hebben dat je ooit een baan gaat vinden die je wel leuk vindt
 • Keer op keer stop je er weer mee
 • Je schaamt je dat je niet ‘normaal’ bent
 • Het enige wat je krijgt als je keihard aan het solliciteren bent, is afwijzing na afwijzing
 • Je voelt je verdrietig en uitzichtloos

Van binnen hoor je een stem die zegt: ik wil niet meer werken. Ik kan het niet meer. Je hebt het idee dat je wel móét, maar je kunt je niet voorstellen dat je ooit nog terug gaat naar een fulltime baan op kantoor. Je bent moe en kwijt wat je echt wil. Herken je je hierin? Dan kan ik jou helpen met mijn e-book Nooit Meer Werken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven