Nooit meer werken (e-book)

In dit e-book vind je het antwoord om nooit meer te hoeven werken. We gaan samen op zoek naar inkomstenbronnen die goed bij jou passen. En we definiëren wat voor jou gelukkig zijn betekent. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait: je gelukkig voelen.

Ben jij dit?

  • Het lukt je maar niet om een baan te vinden die écht bij je past.
  • Je hebt teveel nare werkervaringen gehad, om nog vertrouwen te hebben dat je ooit een baan gaat vinden die je wel leuk vindt.
  • Keer op keer stop je weer met een baan; je loopt in cirkeltjes!
  • Je schaamt je dat je niet ‘normaal’ bent.
  • Het enige wat je krijgt als je keihard aan het solliciteren bent, is afwijzing na afwijzing.
  • Je voelt je verdrietig en uitzichtloos.

Dan kan ik jou helpen.

Hoe jij je nu voelt, zo was ik ook

Jaren heb ik geprobeerd mezelf te pushen. Ik rende van baan naar baan. Van ontslag naar een nieuw begin. Constant liep ik in dit cirkeltje. Omdat ik dacht dat het zo hoorde. Mijn huur was te hoog om te stoppen met werken en ik had geen energie over om na te denken over wat ik echt wilde doen. Of waar ik gelukkig van werd. Totdat ik na mijn laatste ontslag geen baan vond. Maandenlang solliciteerde ik elke dag, terwijl ik de meeste banen helemaal niet leuk vond. Ik was bang, want ik had wel spaargeld, maar ook dat zou ooit opraken.

Ik wist niet meer wat ik moest doen.

Om mijn angsten en frustraties uit mijn hoofd te krijgen, startte ik een blog: Meisje zonder werk. Ik deed het voor mezelf. Maar ik zag ook dat elke dag de bezoekcijfers van mijn website omhoog gingen. Ik kreeg reacties van onbekende mensen op Facebook en LinkedIn. Zij herkenden zich in mijn verhaal en zaten vast in dezelfde cirkel. Samen gingen we op zoek naar een oplossing. Ik deed onderzoek naar de wensen van millennials op de arbeidsmarkt en kwam tot een onverwacht inzicht dat mijn hele kijk op mezelf en mijn toekomst direct veranderde.

Het is niet onze schuld. De arbeidsmarkt is nog niet klaar voor de wensen van onze generatie en biedt ons niet waar wij naar op zoek zijn.

Ik voelde me enorm opgelucht! Nu kwam ik tot de realisatie dat ik al die tijd had gezocht naar iets dat helemaal niet bestond. Mijn droombaan zou ik nooit vinden. Daarom besloot ik zelf mijn droombaan te creëren. Ik maakte van mijn blog een bedrijf en verdien nu door sollicitatietips en heldere vacatures te schrijven. Dit is de allerbeste baan die ik ooit heb gehad.

Er zijn andere makkelijke manieren van geld verdienen

Als het enige wat je denkt, is ‘ik wil niet meer werken’, dan heb je soms oogkleppen op voor wat nog meer mogelijk is. Er zijn zoveel andere manieren om geld te verdienen. Sommige zijn bekend, zoals een kantoorbaan nemen waar je elke dag van baalt, maar er zijn ook methodes waarover we niet spreken. In dit e-book introduceer ik zeven alternatieve manieren om geld te verdienen.

Zoek niet naar je droombaan, maar naar een droomleven

Veel mensen zijn op zoek naar een droombaan. Dé baan die hen gelukkig gaat maken. Ik denk dat die baan niet bestaat. Waar je naar moet zoeken, is je droomleven. In Nooit Meer Werken stel ik je precies de goede vragen, die je gaan helpen om je droomleven te bereiken.

Maak jezelf los van je verdriet en groei door!

Laat al die zorgen die je hebt gehad over werk LOS!

Al die twijfels of je het wel goed genoeg hebt gedaan…

Dit e-book helpt je om over die nare gedachtes heen te stappen…en eindelijk verder te gaan met je leven. Begin aan een nieuw avontuur, door iets te gaan doen wat je echt leuk vindt en dat ook nog goed geld betaald.

Je verdient een nieuw begin. Gun het jezelf.

Maak deze mini-investering zodat je de rest van je leven in vrijheid kan leven!

Koop hier het e-book Nooit Meer Werken!

Nooit Meer Werken kost €14,95! Dit aanbod is tijdelijk geldig, de normale prijs is €49,95! Een mini-investering met groots effect: eindelijk die baan vinden die echt bij jou past.

Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDeal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek per e-mail.

Totaal: € -
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Later het e-book kopen, of wil je mij eerst nog beter leren kennen? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van mijn nieuwste blogs en werk(loze) leven. Wil je een voorproefje van mijn e-books? Download dan gratis Werkloos! Dit is een e-book met de allereerste stappen die je moet zetten als je werkloos bent of wordt. Je kunt ‘m hier gratis downloaden!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven