leren solliciteren

Meisje zonder werk is er voor álle mensen zonder werk

De meeste mensen vinden solliciteren lastig. Daarom mag je om hulp vragen én hulp krijgen. Op Meisje zonder werk help ik jou leren solliciteren. In mijn blogs vind je alles over motivatiebrieven schrijven, succesvolle sollicitatiegesprekken voeren en je sollicitaties overzichtelijk houden. En help je meer hulp nodig, neem dan gerust contact op met 1 van de jobcoaches!

de perfecte e-books voor jou

koos werkloos

Ben jij werkloos? Alweer of nog steeds? Relax. Ik leg je precies uit wat je moet doen, niet hoeft te doen en wat je kunt antwoorden als iemand vraagt ‘wat ga je nu doen voor de rest van je leven?’

Blogafbeelding Meisje zonder werk.png - Loopbaancoaches voor als je meer hulp nodig hebt dan een blog over solliciteren

loopbaancoaches

Solliciteren hoef je niet alleen te doen. Neem contact op met Marieke, Geesje of Nicole. Zij helpen je dichterbij je droombaan, je droomleven en jezelf te komen.

Blogafbeelding Meisje zonder werk - deze 15 cursussen zien er het beste uit op je cv

cv atelier

Heb je hulp nodig bij het maken van je cv? Kijk dan eens op CV Atelier! Paulien, Kelly, Veerle en ik maken kleurrijke en unieke cv’s die je alle zelfvertrouwen geven om succesvol te solliciteren!

Blogafbeelding Meisje zonder werk - De beste trucs voor een gelukkig kantoorleven

let’s get to know each other

Wil je mij beter leren kennen? Op de hoogte gehouden worden van mijn nieuwste sollicitatietips en -trucs? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief!

mijn blogs: speciaal geschreven voor iedereen die net zo carrière-eigenwijs is als ik.

  • Blogafbeelding Meisje zonder werk - cursussen

    Deze 15 cursussen staan het beste op je cv

    Met welke cursussen kun je als werkzoekende je vaardigheden bijspijkeren en je baankans vergroten? Kies uit 1 van deze 15 studies van Laudius. Dit zijn hun meest populaire cursussen (ze hebben wel 300 thuisstudies!). Zit er iets voor jou tussen?

    LEES HET ARTIKEL

wat meisje zonder werk kan doen voor de arbeidsmarkt

Blogafbeelding Meisje zonder werk.png - Loopbaancoaches voor als je meer hulp nodig hebt dan een blog over solliciteren


(h)erkenning

Ik weet hoe het is om tientallen saaie vacatures per dag te lezen. Ik weet hoe het voelt om steeds afgewezen te worden ‘omdat je niet in het profiel past.’ Ik begrijp waar je doorheen gaat als je zegt: ik ga nooit meer een leuke baan vinden.

Door mijn blogs geef ik werklozen en werkzoekenden (h)erkenning. Dat ze niet gek zijn omdat ze geen baan hebben, dat er iemand is die ze precies begrijpt en het allemaal óók heeft meegemaakt. Een plek om je werkloze zelf te zijn. Aan alle mensen zonder werk, ik zie jou.

Blogafbeelding Meisje zonder werk - De beste trucs voor een gelukkig kantoorleven


gelijkwaardigheid

Hoera voor salarissen in vacatures! Hoera voor informele kennismakingen! Hoera voor transparante sollicitatieprocedures!

Als het aan mij ligt, dan solliciteren we vanaf nu gelijkwaardig. Met inclusieve, transparante en positieve vacatures maken we solliciteren toegankelijk voor iedereen. Zo sluiten we niemand buiten. Verbind mooie functies aan mensen met unieke talenten. 1+1 = 2, toch?


verbinding

Ik denk dat sollicitant en werkgever elkaar soms niet goed begrijpen. Dus help ik hun unieke wensen en behoeften verstaanbaar te maken.

Ik zie mezelf als een matchmaker. Ik sla bruggen tussen werkzoekenden en werkgevers. Heel letterlijk door vacatures te schrijven. Maar ook door mensen met gelijke ambities en toekomstdromen aan elkaar te verbinden. Zo groeien we samen steeds groter en sterker.